Concepten en projecten

Veel afwisseling dat houdt mijn werk leuk! Zie hieronder een paar van mijn projecten.

Je moeder!

Je Moeder! is een project van stichting Het Eetschap gericht op het vergroten van de ouderbetrokkenheid op het vmbo. We gebruiken de eetcultuur als verbindende factor tussen ouder en kind om de onderlinge band te versterken. 

Pubers aan de kook

In mijn rol als adviseur bij Cubiss initieerde ik het project Pubers aan de kook. Twintig jongeren uit Breda ontwikkelden in hun vrije tijd hun eigen kookboek. Zo werkten ze aan hun taalvaardigheid, terwijl ze tegelijkertijd hun hobby koken konden uitoefenen. 

#kettingvankadootjes

Een ketting van kadootjes is een initiatief om jonge kindjes met elkaar te verbinden tijdens de eerste Corona-lockdown. Ik stuurde een aantal prentenboeken naar andere gezinnen. Mét de vraag of zij ook een boek wilden sturen naar een ander gezin. En het verzoek iets voor mijn kinderen te knutselen als bedankje. Zo maakten we samen een ketting van kadootjes en knutsels. 

Keymasters escaperoom

In 2015 zette ik mijn eerste stappen als ondernemer. Samen met twee partners startte ik een escaperoom in Sittard. Ik bedacht het verhaal én het spel, samen bouwden en runden we de locatie. We onderscheidden ons van andere escaperooms door een kamer te maken die geschikt was voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook leuk voor groepen volwassenen.

Heb jij een project waar ik met mijn creativiteit, enthousiasme en kennis een bijdrage aan kan leveren? Neem dan contact me op!