Communicatie

Ik heb ervaring met het schrijven van:

- webteksten
- nieuwsbrieven
- lesbrieven
- productomschrijvingen
- elearning
- en natuurlijk mijn blog op deze website!

Hieronder een aantal recente voorbeelden van publicaties die ik in opdracht heb geschreven, herschreven of gecoördineerd.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...

Tekstloze prentenboeken en praatplaten zijn fantastische hulpmiddelen om de taalvaardigheid van kinderen én volwassenen mee te stimuleren.  Voor Cubiss schreef ik de publicatie Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. We geven de “voorlezer” handvatten voor het gebruik ervan, bieden context en laten de meerwaarde zien. 

Praatplaat De Bibliotheek voor jou en je gezin

Ik ontwikkelde voor Cubiss een praatplaat waarmee je eenvoudig kunt uitleggen én laten zien welke diensten de Bibliotheek in huis heeft voor laagtaalvaardige gezinnen. 

Teksten website

Voor stichting Het Eetschap heb ik de teksten voor de nieuwe website herschreven zodat ze helder, to the point en prettig leesbaar werden.

Milja de Vries (Adviseur communicatie en marketing Cubiss)

"Ik ben fan van Goswins schrijfstijl. Een informatief artikel, een tekst voor social media, een blog; het schrijven ervan gaat haar goed af. Haar teksten zijn duidelijk en prettig om te lezen en nemen me mee in het onderwerp."

Heb jij een communicatiespecialist nodig voor het schrijven of herschrijven van teksten? Of voor de coördinatie van een publicatie?

Mail naar [email protected] of bel me via 06-24794330.